Laadpaal elektrische auto

Voor een laadpaal van uw elektrische auto of fiets kunt u bij Veenhuizen Installatieservice terecht.
Heeft u een Opel Ampera, Tesla of misschien een Porsche Taycan of Golf GTE, het maakt niet uit.

Op hoeveel vermogen kan of mag ik thuis laden?
Op hoeveel vermogen u kunt laden hangt af van de batterij van uw auto en van uw stroomaansluiting thuis. Een normaal stopcontact levert maximaal 16A stroom. Een laadpunt kan eventueel op hoger vermogen laden. Veenhuizen Installatieservice biedt slimme laadpunten aan. Voor thuis raden wij aan om een 3,7kW laadpunt te gebruiken. De gewone huisaansluiting hoeft dan meestal niet verzwaard te worden. Het laadpunt wordt wel op een aparte groep aangesloten zodat u veilig uw huishoudelijke apparaten kunt gebruiken terwijl u uw auto aan het opladen bent.
Heeft u een elektrische auto die op hoger vermogen kan laden (bijvoorbeeld een Tesla Model S), dan is het mogelijk om een 11kW of 22kW laadpunt aan te schaffen. Houdt u er wel rekening mee dat uw stroomaansluiting verzwaard moet worden.

 

Voor uw elektrische fiets kunt u volstaan met een eenvoudige oplossing.

Wij plaatsen doorgaans de Easee Home laadpaal. Met deze laadpaal maakt het niet uit met welke auto u wilt laden of met hoeveel fasen u wilt laden. Met een eenvoudige app kunt u zien hoe vol uw auto is opgeladen en wanneer hij helemaal opgeladen is. Ook kunt u uw energieverbruik van de laadpaal zien en nog veel meer informatie over uw laadpaal.

Mochten er desondanks nog vragen zijn dan kunt u gerust bellen met 06-16728775 of mailen naar: info@veenhuizen-installatieservice.nl