Over ons bedrijf

Veenhuizen Installatieservice is een jonge onderneming in Hoogkerk (Groningen) met een jarenlange ervaring in de installatietechniek.
Bij Veenhuizen Installatieservice kunt u terecht met alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek. U kunt dan ook bij ons terecht met al uw installatieproblemen. Door onze jarenlange ervaring in diverse werkzaamheden vinden wij al snel een doeltreffende oplossing.

20170930_184857

Specialiteit

Onze specialiteit is alles op het gebied van data en elektra maar ook op het gebied van loodgieterswerk, riool, cv installaties, dakwerk, vloerverwarming, airco systemen en zelfs bouwwerken. Door een groot team van specialisten om mij heen kunnen we samen deze service bieden en uw klus compleet klaren. U heeft dan verschillende werkzaamheden met maar één aanspreekpunt.

Kwaliteit

Kiest u voor Veenhuizen Installatieservice dan kiest u ook voor kwaliteit.
We hebben niet alleen jarenlange ervaring maar zijn ook Erkend Installateur en aangesloten bij installQ, dit onderscheid ons van de doorsnee bedrijven. Met een erkenning laten we zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om ons werk goed uit te voeren. Certificering is geschikt om aan te tonen dat de werkzaamheden volgens vaste voorschriften en procedures worden uitgevoerd.

Thuiscomfort

Van ouderen word verwacht dat ze steeds langer in hun huidige woning blijven wonen.
Als Thuiscomfort partner kunt u diverse aanpassingen aan uw woning laten doen zodat u comfortabel in uw huidige woning kunt blijven wonen als u ouder word of minder valide bent. Onder het tabblad “Links” kun u zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. U kunt in een zogenaamde modelwoning al uw wensen invullen. Wij kunnen dan de situatie bij u thuis bespreken.

thuiscomfort1