Aanbieding groepenkast vervangen

In het overzicht vindt u onze aanbiedingen inclusief BTW om uw oude groepenkast te vervangen. Alle groepenkasten zijn voorzien van een hoofdschakelaar, aardlekbeveiligingen en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.
Tip: Test regelmatig uw aardlekschakelaar door maandelijks op de “T” te drukken! Ook handig om dit tijdens de omschakeling van zomer en wintertijd te doen. Scheelt weer wekkers bijstellen.

A-merk 1-fase* groepenkast voorzien van:

Ter indicatie een voorbeeld van een recent vervangen 1-fase meterkast

– 4 lichtgroepen € 500,-
– 5 lichtgroepen € 520,-
– 6 lichtgroepen € 550,-
– 7 lichtgroepen plus inductiegroep € 610,-
– 8 lichtgroepen € 650,-

*Neem contact met ons op voor de prijzen van het vervangen/plaatsen van een 3-fase groepenkast.

Wanneer er tijdens de vervanging blijkt dat de zegel van de energieleverancier verbroken is of vanwege de veiligheid verbroken moet worden kost dat enkel € 10,- incl. BTW

Wilt u van uw gas af en over op inductie koken? Hierboven vind u de prijs. Een losse inductiegroep in uw bestaande kast behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw bestaande groepenkast uitbreiden of uw aardlekschakelaar vervangen kan ook. Wanneer u een foto naar ons opstuurt kunnen we daar een prijs indicatie van geven.

Mocht tijdens de montage blijken dat uw woning niet voorzien is van een aardpen dan plaatsen of slaan we er die voor € 105,- incl. BTW  voor u bij!

Wilt u tenslotte nog een elektrische aansluiting voor uw internetmodem (2 voudig stopcontact) dan kan dat voor € 45,- incl. BTW tijdens de kastmontage. (losse prijs € 75,- incl. BTW)

Mochten er desondanks nog vragen zijn dan kunt u gerust bellen met 06-16728775 of mailen naar: info@veenhuizen-installatieservice.nl

De genoemde prijzen gelden voor stad Groningen.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.